Hezčí domov s biokrbem

08.01.2013 15:38

Lidé si vylepšují svůj domov různými designovými doplňky. Chcete také zvednout svůj interiér a přemýšlíte o doplňku, který by byl pěkný a funkční zároveň? Nechte se oslovit designovými biokrby.
 

Biokrby

Pryč jsou doby, kdy byl na trhu k mání jen jeden druh krbu. Dnes si můžete vybírat z různých zařízení mající své výhody a nevýhody. Každému vyhovuje něco jiného. Stále více lidí nedá dopustit na bio krby. Prodávají se jako volně stojící, závěsné či zabudované.
Zaujmou už tím, že pro jejich montáž není zapotřebí komín. Přitom vzniká opravdový oheň, nejen tzv. studený oheň. Díky tomu, že spalováním vzniká pouze oxid uhličitý a vodní pára (žádný dým či tuhé částečky), obejde se skutečně bez komína.
Krby na biolíh jsou šetrné k životnímu prostředí. I to je vlastnost, kterou bychom měli brát v potaz.
Biokrby se vyrábí v rozmanitých designech. Chcete-li si prohlédnout jejich rozsáhlou nabídku, podívejte se do nějaké specializované prodejny s biokrby. Najdete je i na internetu, kde si v klidu svého domova můžete rozhodnout, jaké řešení se vám bude nejvíce líbit.
Bio krby se od sebe liší designem, ale i dalšími vlastnostmi, např. výhřevností. Výhřevnost je však obecně menší než u jiných druhů krbů. Více než pro vyhřátí prostoru se hodí pro jeho temperování.

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode